Lapas

pirmdiena, 2010. gada 25. janvāris

Iepazīsimies – Ziemeļu Stāsti!




Ziemeļu Ministru padomes biroja iedibinātā pasākumu sērija Nordic Style turpinās arī 2010. gadā! Nordic Style - tās ir ikmēneša tikšanās ar interesantiem cilvēkiem un saistošas sarunas īsteni ziemeļnieciskā gaisotnē.

Janvāra pēdējā ceturtdienā runāsim par stāstiem un 21. gadsimta tehnoloģijām, ar kuru palīdzību tie nonāk līdz lasītājam. Tiks prezentēts jauns interneta resurss ar skanīgu nosaukumu Ziemeļu Stāsti.

Ziemeļu Stāsti – tas ir tīmekļa žurnāls par ziemeļu vērtībām, ko drīzumā ikviens varēs saņemt savā virtuālajā pastkastītē. Tajā varēs lasīt stāstus par šodienas ļaudīm, kas dzīvo, šķiet, matemātiski precīzi izskaitļotā sistēmā, kuri maksā lielākos nodokļus pasaulē un uzskata sevi par pasaules sirdsapziņu. Stāsti par tā dēvēto ziemeļu dzīvesveidu, ko apskauž, pēta, atdarina, no kura izvairās, taču pret ko neviens nepaliek vienaldzīgs.

Tikšanās laiks un vieta: ceturtdien, 28. janvārī, plkst. 18:00 Ziemeļu Ministru padomes birojā Latvijā. Būs iespēja satikt dažus no Ziemeļu Stāstu rakstniekiem, kā arī sasildīties ar vakara tēju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru